Joulupuu ry ja Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry järjestävät yhdessä 1.12.2021 Joulupuu esittää -tapahtuman, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua eri taustoista tulevien nuorten mahdollisuuksista edetä opiskeluissaan ja työelämässään aina johtajapositioihin saakka.

Koko tapahtuma striimataan!

– Hyväntekeväisyyskonsertti!

– Workshop, paneelikeskustelu, keynote!

– Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!

– Striimi tulee www.joulupuu.org ja www.forum.fi nettisivulle!

Hyväntekeväisyyskonsertissa on esiintyjinä huikeat VIIVI, Tuomas Kauhanen, Leo Luthando ja BESS! Konserttia juontaa Suomipopista tuttu Juho Keskitalo ja Joulupuu ry:n puheenjohtaja Doris Tuohimaa. Keynote puhuja Euroopan historian professori Laura Kolbe!

Seminaarissa julkistetaan myös toteuttamamme ”Oletko sinä ponnistanut opiskeluun tai työelämään haastavista lähtökohdista?” -kyselyn tulokset. Olemme saaneet kyselyyn yli 2000 vastausta ja luvassa onkin hyvä läpileikkaus kohderyhmämme ajatuksia, joiden pohjalta on hyvä miettiä yhdessä ratkaisuja.

Haluatko tapahtumaan paikan päälle Helsinkiin Kauppakeskus Forumiin? Livenä paikan päälle voi osallistua rajallinen määrä osallistujia. Osallistujilta vaaditaan koronapassi. Paikan päälle pääsee vain ilmoittautuneet. Osallistuminen on täysin maksutonta! Ole siis nopea ja ilmoittaudu mukaan, niin pääset ilmaiseksi huippuseminaariin ja upeiden artistien livekeikalle! Ilmoittaudu tästä!

Lue lisää tapahtumasta!