Kummit ovat tukemassa Joulupuun toimintaa! Joulupuun kummit kokevat tärkeäksi olla kanssamme vähentämässä lasten ja nuorten eriarvoisuutta. Kummit ovat mahdollisuuksien mukaan mukana myös Joulupuun tapahtumissa.

IMG_20211216_210745_237

Vappu Pimiä

Juontaja, toimittaja ja yrittäjä.

Esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa ja maajussille morsian ohjelmista tuttu Vappu on myös mukana useammassakin yrityksessä, esimerkiksi Ruokaboksissa. Lisäksi hän työskentelee myös sosiaalisen median parissa vaikuttajana. Vappu pitää myös kiitollisuuteen liittyviä verkkokursseja ja on kirjoittanut aiheesta kirjankin!

Olen ollut Joulupuu-keräyksissä mukana jo useana vuotena. Haluan olla mukana Joulupuu-keräyksessä, koska olen itsekin äiti kahdelle tyttärelle ja olen hyvin tietoinen, että tässä yhteiskunnassa on paljon eri kerroksia. On tärkeää, että jokaisella lapsella olisi yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet, riippumatta vanhempien tilanteesta. Erityisesti juhlapyhinä joissain perheissä voidaan kokea esimerkiksi turvattomuuden tunnetta, joten on tärkeää olla jotenkin auttamassa parhaansa mukaan näitä lapsia ja nuoria. Minulle tärkeä asia on myös se, että opetan omia lapsia siihen, että joka joulu lahjoitetaan apua tarvitseville. Itselläni on ollut aina sellainen periaate, että panostan aina näihin keräyksiin enemmän kuin omien lasten joululahjoihin. Nämä ovat syitä, miksi haluan olla mukana Joulupuun toiminnassa. Toivon, että jokainen lapsi saisi vähintään yhden lahjan jouluna!

Johannad

Johanna Tähtinen

Vuoden 2020 Wellnessmalli (sija 3.) sekä hyvinvointialanvaikuttaja ja yrittäjä.

Mulla on ilo ja kunnia toimia valtakunnallisen Joulupuu keräyksen kummina tänä vuonna. Erityisen tärkeää tämä on mulle siksi, koska minulla on myös itsellä kotona kaksi pientä tyttöä, jotka oikein kovasti jo odottavat joulua. Joulussa tärkeintä ei ole materia, mutta se pienikin lahja voi olla lapselle erityisen tärkeä ja odotettu. Lahja voi olla edullinenkin, mutta se voi olla lapselle tärkeä kokemus. Minusta jokaisen lapsen pitää saada kokea se ja siksi haluan olla tässä mukana.

Minusta on tärkeä auttaa lapsia ja nuoria, jos on siihen mahdollisuus. Joulupuun keräykseen voit lahjoittaa siis joko lahjan tai rahaa ja lahjoituksen voi tehdä sekä yksityisenä henkilönä tai yrityksenä. Jokainen lapsi ja nuori on lahjan arvoinen!

mimijakuku

Mimi ja Kuku

Muusikko Mimi ja koomikko Kuku-leijona.

Muusikko Mimi ja koomikko Kuku-leijona ovat tanssittaneet ja laulattaneet Suomen lapsia jo lähes 19:sta vuoden ajan livekonsertein, näytelmin ja useissa Tv:n lastenohjelmissa. Tärkein missiomme on äänen antaminen erilaisille ainutlaatuisille lapsille; kiusatuille, pienille superälyköille ja yhtälailla luokan hitaimmin oppiville, poc-lapsille, tuolissa istuville, kuin kaikille muillekin niille, jotka eivät mahdu ahtaimpiin olemisen muotteihin. Kaverin huolten kuuleminen, auttaminen ja tukeminen on tärkeää ja jokaisessa meissä asuu rakkaus, uskallus ja viisaus.

Haluaisitko sinä Joulupuun kummiksi? Kiinnostaisiko sinua olla mukana vähentämässä lasten ja nuorten eriarvoisuutta? Olethan yhteydessä jenni@joulupuu.org, niin voimme jutella aiheesta lisää!