Kummit ovat tukemassa Joulupuun toimintaa! Joulupuun kummit kokevat tärkeäksi olla kanssamme vähentämässä lasten ja nuorten eriarvoisuutta. Kummit ovat mahdollisuuksien mukaan mukana myös Joulupuun tapahtumissa.


Vappu Pimiä

Juontaja, toimittaja ja yrittäjä.

Esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa ja maajussille morsian ohjelmista tuttu Vappu on myös mukana useammassakin yrityksessä, esimerkiksi Ruokaboksissa. Lisäksi hän työskentelee myös sosiaalisen median parissa vaikuttajana. Vappu pitää myös kiitollisuuteen liittyviä verkkokursseja ja on kirjoittanut aiheesta kirjankin!

Olen ollut Joulupuu-keräyksissä mukana jo useana vuotena. Haluan olla mukana Joulupuu-keräyksessä, koska olen itsekin äiti kahdelle tyttärelle ja olen hyvin tietoinen, että tässä yhteiskunnassa on paljon eri kerroksia. On tärkeää, että jokaisella lapsella olisi yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet, riippumatta vanhempien tilanteesta. Erityisesti juhlapyhinä joissain perheissä voidaan kokea esimerkiksi turvattomuuden tunnetta, joten on tärkeää olla jotenkin auttamassa parhaansa mukaan näitä lapsia ja nuoria. Minulle tärkeä asia on myös se, että opetan omia lapsia siihen, että joka joulu lahjoitetaan apua tarvitseville. Itselläni on ollut aina sellainen periaate, että panostan aina näihin keräyksiin enemmän kuin omien lasten joululahjoihin. Nämä ovat syitä, miksi haluan olla mukana Joulupuun toiminnassa. Toivon, että jokainen lapsi saisi vähintään yhden lahjan jouluna!


Johanna Tähtinen

Vuoden 2020 Wellnessmalli (sija 3.) sekä hyvinvointialanvaikuttaja ja yrittäjä.

Mulla on ilo ja kunnia toimia valtakunnallisen Joulupuu keräyksen kummina tänä vuonna. Erityisen tärkeää tämä on mulle siksi, koska minulla on myös itsellä kotona kaksi pientä tyttöä, jotka oikein kovasti jo odottavat joulua. Joulussa tärkeintä ei ole materia, mutta se pienikin lahja voi olla lapselle erityisen tärkeä ja odotettu. Lahja voi olla edullinenkin, mutta se voi olla lapselle tärkeä kokemus. Minusta jokaisen lapsen pitää saada kokea se ja siksi haluan olla tässä mukana.

Minusta on tärkeä auttaa lapsia ja nuoria, jos on siihen mahdollisuus. Joulupuun keräykseen voit lahjoittaa siis joko lahjan tai rahaa ja lahjoituksen voi tehdä sekä yksityisenä henkilönä tai yrityksenä. Jokainen lapsi ja nuori on lahjan arvoinen!