eJoulupuu tuo lahjan eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjoja. eJoulupuu-keräys mahdollistaa rahalahjoitusten teon, sillä Joulupuu-keräyksiin ei oteta vastaan rahalahjoja, ainoastaan fyysisiä joululahjoja ja lahjakortteja.

eJoulupuu toteutetaan yhdessä Joulupuu ry:n ja Kotimaanavun kanssa. Keräyslupa RA/2020/639.

 

Keräysaika 1.11.-26.12.2022

Lahjoita eJoulupuu-keräykseen:

Näin lahjoitat

Yksityishenkilö

 • Valitse tai hae yllä olevalta listalta paikkakunta, johon haluat lahjoittaa ja klikkaa paikkakunnan nimeä
 • Toimi paikkakunnan sivun ohjeiden mukaisesti
 • Voit lahjoittaa verkkopankilla tai Mobile Paylla
 • Saat sähköpostiisi kiitosviestin. Saat mieluusti kertoa lahjoituksestasi somessa ja tägätä meidät @joulupuu / @joulupuury ja käyttää hästägejä #joulupuu #joulupuukeräys
 • Me emme koskaan julkaise listaa yksityislahjoittajista! Lisätietoja: Rekisteriseloste

Yritys

 • Voitte toimia yksityishenkilön lahjoitusohjeiden mukaan tai jos haluatte maksaa laskulla:
  • Yritykset voivat tilata laskun ja siten ohjata vaikkapa joulumuistamiset tai joulukorttirahat hyvään tarkoitukseen
 • Saatte mieluusti kertoa lahjoituksestanne omissa kanavissanne ja somessa tägätä meidät @joulupuu / @joulupuury ja käyttää hästägejä #joulupuu #joulupuukeräys
 • Joulupuu ry ei koskaan julkaise listaa yrityslahjoittajista. Jos haluatte näkyvyyttä oman paikkakuntanne keräyksen markkinoinnissa, ottakaa suoraan yhteyttä paikalliskeräysjärjestäjään. Myös yhteistyö Joulupuu ry:n kanssa on mahdollista.
 • Jos olette kiinnostuneet lähtemään Joulupuu ry:n kumppaniksi, ottakaa yhteyttä toiminnanjohtajaamme Doris Tuohimaa, doris@joulupuu.org, 040 867 9805

Mikä eJoulupuu-keräys on?

 • eJoulupuu on Joulupuu ry:n ja Kotimaanavun yhdessä toteuttama rahankeräys, jossa kerätään varoja eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen. eJoulupuu-keräys mahdollistaa rahalahjoitusten teon, sillä Joulupuu-keräyksiin ei oteta vastaan rahalahjoja, ainoastaan fyysisiä joululahjoja ja lahjakortteja.
 • eJoulupuu-keräyksessä käytetään Kotimaanavun rahankeräyslupaa ja –instrumenttia. Keräyskustannukset ovat korkeintaan 15 % keräyksen tuotoista, Keräyslupa RA/2020/639. Keräyskustannuksista 1/3 ohjataan Joulupuu ry:n toiminnan kustannuksiin ja 2/3 Kotimaanavulle eJoulupuu-toiminnan kuluihin. Loput (vähintään 85 % kerätyistä varoista) ohjataan suoraan Joulupuu-paikkakunnille paikallisille keräyskohteille lahjoina, lahjakortteina tai varoina, jotka tulee käyttää paikkakunnan eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen.

eJoulupuun keräystulokset

🎄 2021 - 326 008,49€
🎄 2020 - 356 367,27€

 

Mikä Joulupuu-keräys on?

 • Joulupuukeräys on järjestetty ympäri Suomen jo vuodesta 2000 alkaen. Vuonna 2021 keräsimme lahjoja jo 115 paikkakunnalla! Joulupuu-keräyksellä kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka saattaisivat muuten jäädä kokonaan ilman joululahjoja. Kaikki keräykseen tuodut lahjapaketit toimitetaan esimerkiksi paikallisen sosiaalihuollon piirissä oleville lapsille ja nuorille. Keräyskohteet vaihtelevat paikkakunnittain.
 • Joulupuu-keräys on voittoa tavoittelematonta toimintaa. Jokainen Joulupuu-keräys toteutetaan paikallisesti oman paikkakunnan järjestäjätiimin toimesta. Keräysten järjestämisestä vastaavat eri puolella Suomea esimerkiksi Nuorkauppakamarit, Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset, Lions Clubit tai Joulupuu ry:n yrityskumppanit. Joulupuu ry myöntää järjestämislupia ja tukee paikalliskeräyksiä. 

   


  Lisätietoja: Osallistu keräykseen tai lue lisää toiminnastamme

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille