Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen

Joulupuu-keräyksiä järjestävät vapaaehtoistyönä paikalliskeräystahot Joulupuu ry:n tukemana. Keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Kuka tahansa saa tuoda Joulupuu-keräykseen lahjan!

Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä. Sen sijaan lahjakortteja saa mielellään tuoda.

Rahaa Joulupuuhun voi lahjoittaa eJoulupuu-keräyksen kautta. Ethän laita käteistä rahaa Joulupuu-keräyksen lahjapaketteihin.

Joulupuu-keräyksellä on olemassa myös keräyspisteitä joita ei ole listattu nettisivuillamme, näitä ovat mm. yrityksien omat keräyspisteet.

Tarkemmat ohjeet löydät oman paikkakuntasi Joulupuu-keräyksen sivuilta alta.

Vuoden 2023 Joulupuu -keräys on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille.

Julkaisemme tämän vuoden eJoulupuu verkkokeräykset sekä paikalliset lahjakeräykset loppuvuodesta 2024.

Tue Joulupuu ry:n toimintaa ympäri vuoden!

 

Auta Joulupuuta auttamaan ja lahjoita Joulupuu ry:n valtakunnalliseen eJoulupuu-keräykseen! Keräyksellä kerätään ympärivuotisesti varoja tärkeän järjestötyömme tukemiseen.

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka työskentelee eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten hyväksi. Kerättyjä varoja käytetään Joulupuu ry:n hyväntekeväisyystyön mahdollistamiseen.

Lahjoita täällä tai MobilePay numerolla 48595.

Yritykset voivat myös tilata laskun https://link.webropol.com/s/joulupuulasku

Joulupuu ry:n tukikeräys on avoinna ympäri vuoden, voit lahjoittaa milloin tahansa. Lahjoittaminen on helppo tapa auttaa Joulupuu ry:tä!

Tämän keräyksen lisäksi keräämme eJoulupuu-keräyksessä vuosittain 1.11.-26.12. varoja eri puolille Suomea eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen esimerkiksi joululahjojen muodossa. Autettavat löydetään Joulupuu ry:n, Kotimaanavun ja niiden yhteistyökumppanien kautta. Keräyslupa RA/2020/639.

Haluatko järjestää paikalliskeräyksen?

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille