Haluatko järjestää Joulupuu-keräyksen omalla paikkakunnallasi?

Joulupuu-keräyksiä toteutetaan kansallisesti yli sata joka joulu.

Eikö sinun paikkakunnallasi ole Joulupuu-keräystä? Etsimme uusia keräysjärjestäjiä paikkakunnille, joissa ei tällä hetkellä keräyksiä järjestetä.

Paikalliskeräysjärjestäjän tulee olla uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys tai yritys. Paikalliskeräyslupia myöntää Joulupuu ry.

Joulupuu ry ei peri paikalliskeräysluvasta maksua. Lähde mukaan paikalliskeräysjärjestäjäksi!

Voit myös ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Doris Tuohimaahan ja sopia etätapaamisen, jossa keskustelette mahdollisuuksista toimia paikalliskeräysjärjestäjänä.

Doris Tuohimaa
doris@joulupuu.org
0408679805

Vuoden 2024 paikalliskeräyshaku on alkanut!

Myönnämme keräyslupia toukokuusta 2024 alkaen, mutta voit tehdä hakemuksen vaikka heti! Palaamme jokaiselle hakijalle asiasta päättäneen kokouksen jälkeen. Lupia voi hakea 31.10.2024 asti.

Paikalliskeräyslupahakemus on tarkoitettu sellaisille toimijoille, jotka hoitavat paikkakunnan kaikki Joulupuu-keräykseen liittyvät käytännön järjestelyt.

Oletko yritys tai muu toimija, joka haluaa omaan toimipisteeseensä Joulupuu-keräyspisteen? Ethän hae paikalliskeräyslupaa vaan otathan yhteyttä oman alueesi paikallisjärjestäjään. Löydät yhteystiedot paikkakunnat sivustoltamme.

Voit myös osallistua keräykseemme lahjoittamalla eJoulupuussa tai suoraan paikkakuntiimme. Lisää tietoa keräykseen osallistumisesta löytyy osallistu keräykseen-sivultamme.

Joulupuu-keräyksillä kerätään vuosittain kymmeniä tuhansia lahjoja ja satoja tuhansia euroja lahjoituksia eri puolilla Suomea. Vuonna 2022 Joulupuu-keräys järjestettiin 130 paikkakunnalla ja tänä vuonna Joulupuu ry tavoittelee keräyksiä vähintään 150 paikkakunnalle. Olisiko sinun organisaatio yksi keräysjärjestäjistä? Joulupuu-keräykset järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin, järjestäjänä voi toimia yhdistys tai yritys. Yksityishenkilö ei voi toimia keräyksen järjestävänä tahona, mutta jokainen on tervetullut mukaan vapaaehtoiseksi osaksi järjestävää tiimiä!

 

Joulupuu-keräyksen järjestäjä vastaa koko keräyksen organisoinnista kaikkineen keräyskohteen valinnasta lahjakeräyspisteiden, lahjojen lajittelun ja lahjojen toimituksen sopimiseen sekä keräyksen markkinointiin. Keräys on mahdollista toteuttaa hyvin vapaamuotoisesti ja työmäärä on mahdollista sovittaa omalle tiimille sopivaksi. Esimerkiksi markkinointia voi tehdä vähemmän, jos tiimi on pieni ja resurssit tiukassa. Joulupuu ry tarjoaa runsaasti tukea keräyksen järjestäjille ja kouluttaa järjestäjiä keräysasioissa sekä esimerkiksi markkinoinnissa. Joulupuu-keräyksen järjestäminen on erinomainen tapa tehdä hyvää omalla asuinalueella ja olla osana merkittävässä hyväntekeväisyystoiminnassa.

 

Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää, mitä Joulupuu-keräyksen järjestäjänä toimiminen tarkoittaa ja voisiko se sopia omalle organisaatiollesi!

Infoillat 2023:
Ti 22.8. klo 17.00-18.00
To 7.9. klo 17.00-18.00
Ma 18.9. klo 17.00-18.00
Ke 11.10. klo 17.00-18.00
Infoillat toteutetaan etäyhteydellä.

Ilmoittautuminen infoiltoihin on päättynyt.

Lisätietoja:
Doris Tuohimaa
toiminnanjohtaja
Joulupuu ry
doris@joulupuu.org
p. 0408679805

JTP_1358 (Large)

Joulupuu keräyksen järjestäminen sisältää seuraavat askeleet:

prosessikuva

Joulupuu ry tukee paikalliskeräyksiä!

🎄 Jokainen paikalliskeräys on oikeutettu saamaan yhdistykseltä taloudellista tukea maksimissaan 100 eurolla

🎄 Yhdistys toimittaa postitse paikalliskeräyksille virallisia Joulupuu-pakettikortteja ja mahdollisesti muutakin materiaalia

🎄 Yhdistys organisoi yhdessä Kotimaanavun kanssa eJoulupuu-keräyksen

🎄 Jokaiselle paikalliskeräykselle tehdään yhdistyksen kustannuksella oma paikalliskeräyslogo

🎄 Joulupuu.org nettisivuille tehdään jokaiselle paikalliskeräykselle oma alasivu

🎄 Paikalliskeräysjärjestäjä saa myös pääsyn Joulupuu ry:n tuottamiin paikalliskeräysmateriaaleihin ja yhteiseen intranettiin

🎄 Jokainen paikalliskeräys saa oman @joulupuu.org sähköpostilaatikon ja Google Driven

🎄 Yhdistys auttaa paikalliskeräyksiä myös median kanssa toimimisessa

🎄 Apua/vinkkejä/neuvoja kannattaa kysyä muissakin Joulupuuhun liittyvissä asioissa!

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille