Joulupuu esittää -tapahtuma järjestettiin 29.11.2023, kiitos kaikille osallistuneille!

Joulupuu-084
Joulupuu-195
Joulupuu-211
Joulupuu-045
Joulupuu-139

Konsertin kuvat: Säpinä photography

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen

Ohjelmassa oli mm.

Hyväntekeväisyyskonsertti

Maksuton ja kaikille avoin konsertti järjestettiin Kauppakeskus Forumissa. Esiintyjinä olivat upeat Tuomas Kauhanen, Brädi, Sini Yasemin, Elias Kaskinen ja moottorisahajonglööri Janne Mustonen. Konsertin juontivat Joulupuu ry:n toiminnanjohtaja Doris Tuohimaa ja Joulupuun kummi Mandimai Sundberg.

Konsertissa kerättiin varoja nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamiseen.

Joulupuun kummien Meet&Greet

Joulupuun kummien Meet&Greetissä oli tavattavissa ihania Joulupuun kummeja: Veetu Vuori, Jasmin Ngo, Mandimai Sundberg ja Derya Dincer.

Joulupuun kannatustuotteiden myynti

Tapahtumassa myytiin Joulupuun joulukalentereita ja joulukortteja! Ostamalla kannatustuotteita, tuet Joulupuun työtä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämisen parissa.

Helsingin Joulupuun lahjakeräys

Tapahtumassa oli Helsingin Joulupuun lahjakeräy. Joululahjat kerättiin helsinkiläisille eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille.

Järjestöjen toiminnan esittelyt

Tapahtumassa oli mukana nuorten parissa työskenteleviä järjestötoimijoita. Järjestöt esittelivät toimintaansa tapahtuman yhteydessä. Tapahtumassa oli mukana: MIELI ry, Rikosuhripäivystys, Yeesi ry, Aseman lapset ry ja Helsingin Nuorten turvatalo.

Joulupuu-154
Joulupuu-191

Keräsimme lahjoituksia nuorten mielenterveystyöhön!

Tämän vuoden Joulupuu esittää -tapahtuman teemana oli nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen. Teeman mukaan keräsimme 2023 varoja nuorten mielenterveyttä ja jaksamista tukevaan työhön.

Joulupuu esittää -projektissa olivat yhteistyössä Mieli ry, Yeesi ry, Aseman Lapset ry, Rikosuhripäivystys ja Helsingin Nuorten turvatalo.

Jokainen lahjoitus oli arvokas osa auttamistyötä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen tukemisen keräys oli auki 1.11.-26.12.2023.

Keräys toteutettiin yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Keräyslupa RA/2020/639.

Nuorten mielenterveys

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen kysely

Tapahtuman teemaan liittyen Joulupuu ry toteutti syyskuussa 2023 kyselyn, joka oli suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille. Kyselyllä kartoitettiin nuorten ajatuksia ja kokemuksia mielenterveyden sekä jaksamisen ylläpitämisestä. Kyselyyn vastanneet antoivat meille arvokasta tietoa siitä, millaiset asiat vaikuttavat nuorten mielenterveyteen ja jaksamiseen.

Saimme jopa yli 3600 vastausta kyselyyn! Lämpimät kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!

Joulupuu-165

Etäseminaari 16.11.2023 kello 13-16

Vuonna 2023 Joulupuu esittää -tapahtuman teemana on haastavista taustoista tulevien nuorten jaksamis- ja mielenterveystaitojen vahvistaminen. Etäseminaarissa käsiteltiin teemaan liittyviä aiheita ammattilaisten kesken. Seminaarissa julkaistiin nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen kyselyn tulokset. Paneelikeskustelussa keskusteltiin tärkeästä teemasta ja workshopissa keksittiin konkreettisia keinoja ja yhteistyöprojekteja ongelmien ratkaisemiseksi.

Kiitos paneelikeskustelun panelisteille ja kaikille seminaariin osallistuneille!

 

#joulupuu #lahjakeräys #ejoulupuu #hyväntekeväisyys #mielenterveys #eriarvoisuus

Tapahtuman mahdollistajat: