Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen

Joulupuu esittää -tapahtuma 29.11.2023 klo 16-20

Joulupuu esittää tapahtuma kansikuva

Aikaa jäljellä Joulupuu esittää -tapahtuman alkuun:

Päivä
Tunti
Minuutti
Sekunti

Hyväntekeväisyyskonsertti

Maksuton ja kaikille avoin konsertti Kauppakeskus Forumissa. Esiintyjinä upeat Tuomas Kauhanen, Brädi, Sini Yasemin, Elias Kaskinen ja moottorisahajonglööri Janne Mustonen. Konsertin juontavat Joulupuu ry:n toiminnanjohtaja Doris Tuohimaa ja Joulupuun kummi Mandimai Sundberg.

Konsertissa kerätään varoja nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamiseen. Voit lahjoittaa keräykseen MobilePay numerolla 42294. Keräys toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. (Keräyslupa RA/2020/639)

Kellonaika: 18:00-20:00

Paikka: 3-kerros

 

Joulupuun kummien Meet&Greet

Joulupuun kummien Meet&Greetissä tavattavissa ihania Joulupuun kummeja: Veetu Vuori, Jasmin Ngo, Mandimai Sundberg ja Derya Dincer. Tule moikkaamaan Joulupuun kummeja! Halutessasi saat myös nimmarin ja yhteiskuvan!

Kellonaika: 16:00-17:00

Paikka: 3-kerros

 

Joulupuun kannatustuotteiden myynti

Tapahtumassa myydään Joulupuun joulukalentereita ja joulukortteja! Ostamalla kannatustuotteita, tuet Joulupuun työtä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämisen parissa. Kannatustuotteiden myynnissä on paikalla kello 18:00-19:00 Joulupuun kummi Veetu Vuori!

Kellonaika: 16:00-20:00

Paikka: 3-kerros

 

Helsingin Joulupuun lahjakeräys

Tapahtumassa on Helsingin Joulupuun lahjakeräys. Voit osallistua keräykseen ja tuoda joululahjan lahjakeräykseen. Joululahjat kerätään helsinkiläisille eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Lahjakeräyksessä on paikalla kello 18:00-19:00 Joulupuun kummi Jasmin Ngo.

Kellonaika: 16:00-20:00

Paikka: 3-kerros

 

Järjestöjen toiminnan esittelyt

Tapahtumassa on mukana nuorten parissa työskenteleviä järjestötoimijoita. Järjestöt esittelevät toimintaansa tapahtuman yhteydessä. Tapahtumassa mukana: MIELI ry, Rikosuhripäivystys, Yeesi ry, Aseman lapset ry ja Helsingin Nuorten turvatalo.

Kellonaika: 16:00-20:00

Paikka: 3-kerros

Joulupuu esittää -tapahtuman ohjelma2

Lahjoita nuorten mielenterveystyöhön!

Auta haastavista taustoista tulevien nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamista lahjoittamalla keräykseen. Hyväntekeväisyyteen osallistuminen tuo takuulla joulumielen. Tämän vuoden Joulupuu esittää -tapahtuman teemana on nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistaminen. Teeman mukaan keräämme tänä vuonna varoja nuorten mielenterveyttä ja jaksamista tukevaan työhön.

Joulupuu esittää -projektissa ovat yhteistyössä Mieli ry, Yeesi ry, Aseman Lapset ry, Rikosuhripäivystys ja Helsingin Nuorten turvatalo.

Jokainen lahjoitus on arvokas osa auttamistyötä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta. Auta meitä auttamaan lahjoittamalla eJoulupuu-keräykseen!

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen tukemisen keräys on auki 1.11.-26.12.2023.

Voit lahjoittaa keräykseen MobilePay numerolla 42294.

Keräys toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Keräyslupa RA/2020/639.

Nuorten mielenterveys

Nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen kysely

Tapahtuman teemaan liittyen Joulupuu ry toteutti syyskuussa 2023 kyselyn, joka oli suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille. Kyselyllä kartoitettiin nuorten ajatuksia ja kokemuksia mielenterveyden sekä jaksamisen ylläpitämisestä. Kyselyyn vastanneet antoivat meille arvokasta tietoa siitä, millaiset asiat vaikuttavat nuorten mielenterveyteen ja jaksamiseen.

Saimme jopa yli 3600 vastausta kyselyyn! Lämpimät kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!

JTP_3336

Etäseminaari 16.11.2023 kello 13-16

Vuonna 2023 Joulupuu esittää -tapahtuman teemana on haastavista taustoista tulevien nuorten jaksamis- ja mielenterveystaitojen vahvistaminen. Etäseminaarissa käsiteltiin teemaan liittyviä aiheita ammattilaisten kesken. Seminaarissa julkaistiin nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen kyselyn tulokset. Paneelikeskustelussa keskusteltiin tärkeästä teemasta ja workshopissa keksittiin konkreettisia keinoja ja yhteistyöprojekteja ongelmien ratkaisemiseksi.

Kiitos paneelikeskustelun panelisteille ja kaikille seminaariin osallistuneille!

 

#joulupuu #lahjakeräys #ejoulupuu #hyväntekeväisyys #mielenterveys #eriarvoisuus

Tapahtuman mahdollistajat: