Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen

Joulupuu-keräyksiä järjestävät vapaaehtoistyönä paikalliskeräystahot Joulupuu ry:n tukemana. Keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Kuka tahansa saa tuoda Joulupuu-keräykseen lahjan!

Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä. Sen sijaan lahjakortteja saa mielellään tuoda.

Rahaa Joulupuuhun voi lahjoittaa eJoulupuu-keräyksen kautta. Ethän laita käteistä rahaa Joulupuu-keräyksen lahjapaketteihin.

Joulupuu-keräyksellä on olemassa myös keräyspisteitä joita ei ole listattu nettisivuillamme, näitä ovat mm. yrityksien omat keräyspisteet.

Tarkemmat ohjeet löydät oman paikkakuntasi Joulupuu-keräyksen sivuilta alta.

Vuoden 2023 vahvistuneet lahjakeräykset

Kaikki alla olevat paikkakunnat ovat varmistuneita Joulupuu-lahjakeräyksen järjestäjiä vuonna 2023. Punaisella tekstillä kirjoitetut paikkakunnat ovat ilmoittaneet tämän vuoden keräystietonsa ja heidän sivustonsa on aktiivinen, paikkakuntia lisätään sitä mukaan kun saamme lisätietoja keräyksen järjestäjältä! Oheisessa listassa olevat paikkakunnat vastaanottavat lahjapaketteja ja/tai lahjakortteja.

Eikö paikkakunnallasi ole Joulupuu keräystä?

Keräykset järjestävät vapaaehtoiset järjestöt ja yritykset ympäri Suomen. Haluaisitko sinä järjestää Joulupuu-keräyksen? Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää tai tee samantien keräyshakemus, keräyshakemukset tulee lähettää 31.10.2023 mennessä.

Vuoden 2023 eJoulupuu verkkokeräykset

Jokaisella Suomen paikkakunnalla on vuodesta 2023 alkaen eJoulupuu-verkkokeräys. eJoulupuu tuo lahjan eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjoja. eJoulupuu-keräys mahdollistaa rahalahjoitusten teon, sillä Joulupuu-keräyksiin ei oteta vastaan rahalahjoja, ainoastaan fyysisiä joululahjoja ja lahjakortteja.

Eikö paikkakunnallasi ole eJoulupuu-keräystä? Ota yhteyttä marika@joulupuu.org.

 

Haluatko järjestää paikalliskeräyksen?

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille