Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen

Joulupuu-keräyksiä järjestävät paikalliskeräystahot Joulupuu ry:n tukemana. Keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Kuka tahansa saa tuoda Joulupuu-keräykseen lahjan!

Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä. Lahja paketoidaan ja siihen kiinnitetään Joulupuu-pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän ja paketin sisällön. Mikäli lahjana on lahjakortti, merkitään pakettikorttiin myös liike, johon lahjakortti käy sekä lahjakortin summa.

Rahaa Joulupuuhun voi lahjoittaa eJoulupuu-keräyksen kautta.

Haluatko järjestää paikalliskeräyksen?

Joulupuu-keräyksiä toteutetaan kansallisesti lähemmäs sata joka joulu.

Eikö sinun paikkakunnallasi ole Joulupuu-keräystä? Etsimme uusia keräysjärjestäjiä paikkakunnille, joissa ei tällä hetkellä keräyksiä järjestetä.

Paikalliskeräysjärjestäjän tulee olla uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys tai yritys. Lähde mukaan paikalliskeräysjärjestäjäksi!

Paikalliskeräyslupia myöntää Joulupuu ry. Joulupuu ry ei peri paikalliskeräysluvasta maksua. Paikalliskeräyslupaa voit hakea täältä.

Paikalliskeräyslupahakemus on tarkoitettu sellaisille toimijoille, jotka hoitavat paikkakunnan kaikki Joulupuu-keräykseen liittyvät käytännön järjestelyt.

Oletko yritys tai muu toimija, joka haluaa omaan toimipisteeseensä Joulupuu-keräyspisteen? Ethän hae paikalliskeräyslupaa vaan otathan yhteyttä oman alueesi paikallisjärjestäjään. Löydät yhteystiedot klikkaamalla yläpuolella olevasta listasta paikkakunnan nimeä!

Joulupuu ry tukee paikalliskeräyksiä!

  • Jokainen paikalliskeräys on oikeutettu saamaan yhdistykseltä taloudellista tukea maksimissaan 150 eurolla
  • Yhdistys toimittaa postitse paikalliskeräyksille virallisia Joulupuu-pakettikortteja ja mahdollisesti muutakin materiaalia
  • Yhdistys organisoi yhdessä Kotimaanavun kanssa eJoulupuu-keräyksen
  • Jokaiselle paikalliskeräykselle tehdään yhdistyksen kustannuksella oma paikalliskeräyslogo
  • Joulupuu.org nettisivuille tehdään jokaiselle paikalliskeräykselle oma alasivu
  • Joulupuu.org nettisivuille rakennetaan syksyyn mennessä paikalliskeräysten yhteinen intranet, josta löytyy kaikki tärkeät materiaalit, ohjeet ja keskustelufoorumi
  • Jokainen paikalliskeräys saa oman @joulupuu.org sähköpostilaatikon ja Google Driven
  • Yhdistys auttaa paikalliskeräyksiä myös median kanssa toimimisessa
  • Apua/vinkkejä/neuvoja kannattaa kysyä muissakin Joulupuuhun liittyvissä asioissa