Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen

Joulupuu-keräyksiä järjestävät vapaaehtoistyönä paikalliskeräystahot Joulupuu ry:n tukemana. Keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Kuka tahansa saa tuoda Joulupuu-keräykseen lahjan!

Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja tai muita veikkaustuotteita eikä päihteitä. Sen sijaan lahjakortteja saa mielellään tuoda.

Rahaa Joulupuuhun voi lahjoittaa eJoulupuu-keräyksen kautta. Ethän laita käteistä rahaa Joulupuu-keräyksen lahjapaketteihin.

Joulupuu-keräyksellä on olemassa myös keräyspisteitä joita ei ole listattu nettisivuillamme, näitä ovat mm. yrityksien omat keräyspisteet.

Tarkemmat ohjeet löydät oman paikkakuntasi Joulupuu-keräyksen sivuilta alta.

Vuoden 2023 Joulupuu -keräys on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille.

Kaikki alla olevat paikkakunnat olivat Joulupuu-lahjakeräyksen järjestäjiä vuonna 2023. Oheisessa listassa olevat paikkakunnat vastaanottivat lahjapaketteja ja/tai lahjakortteja.

Eikö paikkakunnallasi ole Joulupuu keräystä?

Keräykset järjestävät vapaaehtoiset järjestöt ja yritykset ympäri Suomen. Haluaisitko sinä järjestää Joulupuu-keräyksen? Ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme Dorikseen, doris@joulupuu.org

Vuoden 2023 eJoulupuu verkkokeräykset

Jokaisella Suomen paikkakunnalla on vuodesta 2023 alkaen eJoulupuu-verkkokeräys. eJoulupuu tuo lahjan eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjoja. eJoulupuu-keräys mahdollistaa rahalahjoitusten teon, sillä Joulupuu-keräyksiin ei oteta vastaan rahalahjoja, ainoastaan fyysisiä joululahjoja ja lahjakortteja.

Eikö paikkakunnallasi ole eJoulupuu-keräystä? Ota yhteyttä marika@joulupuu.org.

 

Haluatko järjestää paikalliskeräyksen?

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille