Joulupuun kumppanuudet

Mitä tarjoamme kumppaneille?

Kumppaneillemme tarjoamme sponsoroinnin vastineeksi esimerkiksi näkyvyyttä kanavissamme ja oikeuden käyttää Joulupuun tunnuksia omassa toiminnassaan. Yhteistyön sisältö riippuu yrityksen valitsemasta kumppanuuspaketista ja tarvittaessa pakettia pystytään räätälöidä yrityksen toiveiden mukaiseksi.

Miten pääsemme kumppaniksi?

Jos teitä kiinnostaa kumppanuus Joulupuu ry:n kanssa, voitte ottaa yhteyttä toiminnanjohtajaamme!

Doris Tuohimaa

Toiminnanjohtaja

Joulupuu ry

doris@joulupuu.org

Joulupuu (1)

Mihin kumppanuuksia tarvitaan?

Joulupuu ry toimii täysin kumppaniensa mahdollistamalla rahoituksella ja toiminnalla autetaan eriarvoisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria ympäri Suomen. Kumppaninamme olet mahdollistamassa tärkeää työtämme.

Joulupuu-keräys kerää vuosittain kymmeniä tuhansia lahjoja ja satoja tuhansia euroja lahjoituksia eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten olisivat vaarassa jäädä ilman joululahjaa. Keräyksen järjestävät paikalliset vapaaehtoistoimijat yhteistyössä Joulupuu ry:n kanssa. eJoulupuu-verkkokeräys toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa (Keräyslupa RA/2020/639).

Koko Joulupuu-toimintaa koordinoi, ohjeistaa ja kehittää Joulupuu ry, olemme voittoa tavoittelematon poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija ja toimimme yhteistyökumppaneidemme mahdollistamalla rahoituksella. Yhdistyksemme mm. myöntää paikallisille järjestäjätahoille keräyslupia, kouluttaa ja ohjaa paikallisjärjestäjiä, tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä sekä Joulupuu-keräyksen markkinointi- ja viestintätoimintaa.

Joulupuu ry (3180319-9) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen toimija.

Joulupuun kumppanit

Pääkumppanit

Alustakumppanit

Muut kumppanit

Auta meitä auttamaan, jaa tietoa keräyksestämme myös muille