Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen vuonna 2020

Joulupuu-keräyksen järjestävät Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Keskuspuiston Nuorkauppakamari vastaa keräyksen organisoimisesta ja sosiaali- ja terveysvirasto puolestaan toimittaa lahjat saajilleen. Helsingissä lastensuojelun piirissä on noin 7 400 lasta ja nuorta. Keräykseen voivat osallistua sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

Helsingissä yksityiset henkilöt voivat osallistua keräykseen tuomalla lahjan Joulupuun keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin nelipäiväisen keräyksen aikana. Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahja paketoidaan ja siihen kiinnitetään pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Mikäli lahjana on lahjakortti, merkitään pakettikorttiin myös liike, johon lahjakortti käy sekä lahjakortin summa. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin.

 

Joulupuu-keräys Minun lahjani -lahjalistapalvelun kautta

Joulupuu-keräykseen voi osallistua myös netin kautta. Helsingin vuoden 2020 yhtenä pääyhteistyökumppanina toimii Minun lahjani -lahjalistapalvelu, jonka avulla osallistuja saa tilattua lahjansa perille saakka toimitettuna.

Keräyspaikka

Helsingin vuoden 2020 keräyspiste on jälleen Kauppakeskus Forumissa 2krs. (Infon vieressä)

Lahjat tulee tuoda valmiiksi paketoituna sekä pakettikorttilla varustettuna. Lahjaan merkitään sen saajan ikä, sukupuoli (tyttö, poika, lapsi/nuori) sekä lahjan sisältö tarkasti. Mikäli lahjana on lahjakortti, tulee pakettikorttiin merkitä myös liike, johon lahjakortti on osoitettu sekä lahjakortin summa. Pakettikortteja on myös jaossa keräyspisteellä.

Tervetuloa mukaan Joulupuu-keräykseen!

Yhteystiedot

Joulupuu Helsinki

joulupuu.helsinki(at)gmail.com

Projektipäällikkö
Henri Haapsamo

Yritysyhteistyövastaavat

Doris Tuohimaa

Elina Juupaluoma

Viestintä- ja markkinointivastaava

Tuulia Kuusinen

Mari Salmi

Vapaaehtois- ja keräyspaikkavastaava

Logistiikkavastaava

Elina Juupaluoma

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry