Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen vuonna 2019

Joulupuu-keräyksen järjestävät Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Keskuspuiston Nuorkauppakamari vastaa keräyksen organisoimisesta ja sosiaali- ja terveysvirasto puolestaan toimittaa lahjat saajilleen. Helsingissä lastensuojelun piirissä on noin 7 400 lasta ja nuorta. Keräykseen voivat osallistua sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

Helsingissä yksityiset henkilöt voivat osallistua keräykseen tuomalla lahjan Joulupuun keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin nelipäiväisen keräyksen aikana joulukuussa 2019. Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahjoihin merkitään pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Lisätietoja vuoden 2019 keräyksestä pian!

Joulupuu-keräys Minun lahjani -lahjalistapalvelun kautta

Ensimmäistä kertaa Helsingin Joulupuu-keräyksen historiassa osallistujat saattoivat hankkia lahjan Joulupuu-keräykseen myös netin kautta. Helsingin vuoden 2018 yhtenä pääyhteistyökumppanina toimi Minun lahjani -lahjalistapalvelu, jonka avulla osallistuja sai tilattua lahjansa perille saakka toimitettuna. Minun lahjani -palvelun kautta keräys on vuoden 2018 osalta päättynyt.

Vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin keräykseen 2019?

Keräykseen voi myös osallistua hakemalla mukaan vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin Joulupuu-keräyksen keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin joulukuun puolivälissä aukiolevalle keräyspisteelle. Ilmoita kiinnostuksesi osoitteeseen joulupuu.helsinki(at)gmail.com otsikolla ”Keräysavustaja / oma nimesi”

Keräyspaikka

Helsingin vuoden 2019 keräyspisteen aika ja paikka varmistuvat syksyn 2019 aikana. Pysy kuulolla!

Lahjat tulee tuoda valmiiksi paketoituna sekä pakettikorttilla varustettuna. La merkitään sen saajan ikä, sukupuoli (tyttö, poika, lapsi/nuori) sekä lahjan sisältö tarkasti. Pakettikortteja on myös jaossa keräyspisteellä.

Yhteystiedot

Joulupuu Helsinki

joulupuu.helsinki(at)gmail.com

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry