Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen

Joulupuu-keräyksen järjestävät Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Keskuspuiston Nuorkauppakamari vastaa keräyksen organisoimisesta ja sosiaali- ja terveysvirasto puolestaan toimittaa lahjat saajilleen. Helsingissä lastensuojelun piirissä on noin 7 400 lasta ja nuorta. Keräykseen voivat osallistua sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Helsingin osalta vuoden 2018 keräys on nyt päättynyt. Kiitos osallistuneille ja mukavaa joulunaikaa!

Helsingissä yksityiset henkilöt saattoivat osallistua keräykseen tuomalla lahjan Joulupuun keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin nelipäiväisen keräyksen aikana joulukuussa 2018. Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahjoihin merkitään pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin.

Joulupuu-keräys Minun lahjani -lahjalistapalvelun kautta

Ensimmäistä kertaa Helsingin Joulupuu-keräyksen historiassa osallistujat saattoivat hankkia lahjan Joulupuu-keräykseen myös netin kautta. Helsingin vuoden 2018 yhtenä pääyhteistyökumppanina toimi Minun lahjani -lahjalistapalvelu, jonka avulla osallistuja sai tilattua lahjansa perille saakka toimitettuna. Minun lahjani -palvelun kautta keräys on vuoden 2018 osalta päättynyt.

Vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin keräykseen?

Keräykseen voi myös osallistua hakemalla mukaan vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin Joulupuu-keräyksen keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin 13.-16.12.2018. Ilmoita kiinnostuksesi osoitteeseen joulupuu.helsinki(at)gmail.com otsikolla ”Keräysavustaja / oma nimesi”

Keräyspaikka

Helsingin keräyspiste löytyi jälleen vuonna 2018 Kauppakeskus Forumista, 1.kerroksesta infon vierestä. Keräyspiste on tarkoitettu yksityisille lahjoittajille. Keräys järjestettiin 13.-16.12.2018.

Lahjat tulee tuoda valmiiksi paketoituna sekä pakettikorttilla varustettuna. La merkitään sen saajan ikä, sukupuoli (tyttö, poika, lapsi/nuori) sekä lahjan sisältö tarkasti. Pakettikortteja on myös jaossa keräyspisteellä.

Helsingin keräys on nyt päättynyt. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!

Yhteystiedot

Joulupuu Helsinki

joulupuu.helsinki(at)gmail.com

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry