Jokainen on tervetullut osallistumaan Joulupuu-keräykseen vuonna 2019

Joulupuu-keräyksen järjestävät Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Keskuspuiston Nuorkauppakamari vastaa keräyksen organisoimisesta ja sosiaali- ja terveysvirasto puolestaan toimittaa lahjat saajilleen. Helsingissä lastensuojelun piirissä on noin 7 400 lasta ja nuorta. Keräykseen voivat osallistua sekä yksityiset henkilöt että yritykset.

Helsingissä yksityiset henkilöt voivat osallistua keräykseen tuomalla lahjan Joulupuun keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin nelipäiväisen keräyksen aikana 12.-15.12.2019. Keräykseen annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahjoihin merkitään pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Mikäli lahjana on lahjakortti, merkitään pakettikorttiin myös liike, johon lahjakortti käy sekä lahjakortin summa. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin.

 

Joulupuu-keräys Minun lahjani -lahjalistapalvelun kautta

Joulupuu-keräykseen voi osallistua myös netin kautta. Helsingin vuoden 2019 yhtenä pääyhteistyökumppanina toimii Minun lahjani -lahjalistapalvelu, jonka avulla osallistuja saa tilattua lahjansa perille saakka toimitettuna.

Vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin keräykseen 2019?

Keräykseen voi myös osallistua hakemalla mukaan vapaaehtoiseksi keräysavustajaksi Helsingin Joulupuu-keräyksen keräyspisteelle Kauppakeskus Forumiin 12.-15.12.2019 aukiolevalle keräyspisteelle. Ilmottaudu mukaan vapaaehtoiseksi linkin kautta: Joulupuu Keräysavustajaksi. Lisätietoja tarvittaessa joulupuu.helsinki@gmail.com otsikolla ”Keräysavustaja / oma nimesi”.

Keräyspaikka

Helsingin vuoden 2019 keräyspiste on jälleen Kauppakeskus Forumissa 12.-15.12.2019.

Lahjat tulee tuoda valmiiksi paketoituna sekä pakettikorttilla varustettuna. La merkitään sen saajan ikä, sukupuoli (tyttö, poika, lapsi/nuori) sekä lahjan sisältö tarkasti. Mikäli lahjana on lahjakortti, tulee pakettikorttiin merkitä myös liike, johon lahjakortti on osoitettu sekä lahjakortin summa. Pakettikortteja on myös jaossa keräyspisteellä.

Tervetuloa mukaan Joulupuu-keräykseen!

Yhteystiedot

Joulupuu Helsinki

joulupuu.helsinki(at)gmail.com

Projektipäällikkö
Riina Kenttämaa
040 0515 014

Yritysyhteistyövastaava
Doris Tuohimaa
040 8679 805

Viestintä- ja markkinointivastaava
Hanna Korhonen
040 8228 429

Vapaaehtois- ja keräyspaikkavastaava
Marjaana Pyykkö

Logistiikkavastaava
Emilia Haapaniemi

Projektitiimiläinen
Lotta Niemelä

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry